04 de juliol 2008

Nits d'Estiu

Refrescant , optimista i molt viva es mostra la ciutat quan arriba el bon temps. La calor ha arribat plenament i ja tornem a gaudir dels hàbits de l’estiu de les passejades pels parcs i places quan baixa el sol, de les terrasses i del retrobament amb els amics i amigues, de les activitats al carrer...
A casa nostra, l’estiu té a més una tradició, des del 1997, amb una oferta cultural i lúdica de gran nivell les "Nits d’Estiu", al Parc de Can Mercader i al Castell on grups consolidats i nous talents ens porten propostes de diferents estils i ritmes. Aquesta nit, per exemple es pot gaudir d’un concert per als joves amb grups com Culto Adverso o Facto Delafé, noves generacions per a noves formes d’expressió. Les cites seran tots els dijous i divendres a la nit, alternatives que segurament us faran gaudir, a més d'altres propostes en diferents espais de la ciutat.
També hem iniciat una nova campanya a la ciutat “Un llibre, una idea” perquè com sabeu sempre és bon moment per iniciar la lectura d’un llibre, i potser l’estiu ens deixa més temps per viatjar amb la imaginació.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici