12 de juny 2006

La festa més popular, als carrers i les places

Falten pocs dies per al Corpus, i els actes d'aquest passat cap de setmana han estat un gran començament. Milers de persones han participat en la festa de presentació de tota la nova façana sud de Cornellà, a l'Avinguda Baix Llobregat, dels nous equipaments i espais cívics que són una referència per al futur de la ciutat.
També vull felicitar el Club Bàsquet Cornellà per l'èxit del torneig de minibàsquet que han organitzat de divendres a diumenge, amb més de 100 partits a diverses pistes, i amb la il·lusió de tots aquests infants de 5 a 12 anys.
A més, ahir a la tarda el Parc de les Aigües es va omplir del color i la intensitat de la música que ens porta el Cor Jove Zetzània, un grup de joves que ha tornat a demostrar la seva força, que ha tornat a reunir un públic molt nombrós amb unes interpretacions originals i riques.
En fi, hi ha hagut moltes altres activitats, però el més important està per arribar, que és la nostra festa major. Són quatre dies en què la ciutat s'obre, es mostra al carrer, es mostra més popular que mai.
Comprendre com es transforma la ciutat per Corpus és molt fàcil, només cal acostar-s'hi i veure com s'omplen els nostres espais públics: a les places de tots els barris hi haurà una orquestra actuant, els comerciants de Cornellà Compra a Casa també han organitzat un sopar popular al carrer, a més dels concerts que sempre reuneixen milers de persones a la Plaça de Catalunya. És una festa que arriba a tothom, i que ens espera a tot arreu, a cada racó de la ciutat.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici