06 de juny 2006

Posar fre al soroll de les motos

Aquest estiu hem preparat una nova campanya per difondre i donar a conèixer comportaments més cívics en els espais públics, i en què també farem una especial incidència sobre el problema del soroll excessiu de motos i ciclomotors "trucats". És un cas evident en què l'incivisme d'uns pocs causa molèsties a pràcticament tothom.
Fa sis anys, el grup socialista va portar al ple municipal una moció perquè es fes més estricta la regulació de les inspeccions tècniques sobre els ciclomotors, i que de fàbrica s'ajustessin segons unes característiques concretes. Es va aprovar per unanimitat, però ningú ha respost a la proposta.
Fa temps que hi estem a sobre, tant amb campanyes informatives, com d'inspecció. Aquest mes de maig, la Guàrdia Urbana de Cornellà ha inspeccionat 141 motos i ciclomotors, i n'ha immobilitzat 31 que no s'ajustaven a la normativa acústica. Les campanyes de sensibilització són un camí, però de moment és inevitable seguir amb les sancions per intentar acabar amb aquests comportaments.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici