22 de maig 2006

Trobada amb famílies adoptants

Ahir per primera vegada es va reunir a la ciutat un grup de famílies que tenen en comú haver adoptat un fill o una filla, una nova realitat que fa aflorar la generositat i les ganes de donar de la nostra societat. Des de l'Ajuntament hem considerat oportú organitzar una trobada per conversar, compartir i coneixen'ns millor, crear un espai d'intercanvi d'experiències i emocions, i veure les seves necesitats més comunes per intentar trobar-hi recursos i solucions.
M'hi vaig trobar molt a gust, perquè la veritat van ser un grup de gent molt oberta, que donen sense esperar res a canvi, perquè ja han fet un important esforç per obtenir un patrimoni basat en la tendresa, l'estima, i tenir l'oportunitat de planificar una família.
Més tard, en un acte amb representants de la Creu Roja de la província de Barcelona, vam poder destacar el paper que Cornellà ha tingut sempre com a bona ciutat d'arribada. Si la trobada de famílies adoptants era un encontre amb persones nouvingudes però volgudes, la trobada amb els voluntaris de Creu Roja va posar de manifest que hi ha altres situacions en les que l’arribada no és voluntària i per tant és una mica més amarga, encara que esperançadora.

Per protegir la dignitat humana, desemmascarem mentides

En qualsevol cas veig molt important demanar-vos un favor, per acabar amb la rumorologia que està fent tant de mal: prou ja de dir que els immigrants no paguen impostos, prou ja de dir que se'ls donen ajudes que no reben les persones d'aquí. Totes aquestes mentides creen confusió i no ajuden per res a la convivència. Tothom sap que jo no sóc partidari dels papers per a tothom, però també crec que les persones han de tenir els mateixos drets i deures en qualsevol país del món. Vosaltres, els que llegiu aquest blog i amb l'ajuda de més persones amb consciència, podeu contribuir a desemmascarar aquestes mentides.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici