09 de juny 2006

Descobrir la nova façana sud de la ciutat

Aquest cap de setmana obrim nous espais civícs. Els dies 10 i 11 volem que la ciutadania gaudeixi i descobreixi com la façana sud s’ha revitalitzat i com tota la ciutat ha guanyat un nou espai de referència, per passejar, per practicar esport i perquè totes les famílies puguin disposar d’un gran anell d’equipaments esportius de primer nivell i d’una nova zona lúdica i de descans al llarg de tota l’Avinguda del Baix Llobregat. Una avinguda que s’ha vist transformada amb bancs, amb zones verdes i un ampli espai que convida a passejar.
Per això, durant tot el cap de setmana des del matí i fins a la nit, es faran jornades de portes obertes al Parc Esportiu Llobregat, a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis i al nou estadi municipal. Volem que aquests espais siguin llocs de trobada i de convivència ciutadana, i que tothom disfruti d’ells, perquè configuren una nova oferta per a tots nosaltres.
Hi hauran activitats per a totes les edats, els més petits podran banyar-se i jugar amb els inflables, gaudir de la bibliopiscina, dels jocs al carrer, dels tallers; hi hauran classes de fitness i d’aerobic i altres, totes gratuïtes i durant tot el dia; animació als carrers i també es podrà jugar a tennis, a futbol i veure bàsquet, rugbi, etc.... A més també tindrem un concert el dissabte a la nit. I per més comoditat, es disposarà d’un autobús gratuït que recorrerà tota la ciutat per facilitar el desplaçament des de diferents indrets de la ciutat.
En definitiva, volem que la ciutadania descobreixi aquesta nova zona i gaudeixi de les múltiples opcions esportives, lúdiques i d’oci que s’obren en aquest nou espai. És una anticipació a las festes del Corpus, ocupem els carrers amb vitalitat i orgull de ciutat moderna i innovadora.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici