07 d’abril 2006

Bones vacances i bona lectura

Aquest divendres és l'inici de les vacances escolars, i apropa els dies de festa de què tots volem disposar. Uns quants buscareu desconnectar i sortireu, però si us quedeu també és un moment per disfrutar de Cornellà, i aprofitar aquesta llum del dia que hem guanyat les últimes setmanes. Tot passejant per la ciutat, aquests dies se m'ha fet més habitual trobar-me amb persones que es distreuen així, caminant, amb parelles conversant a les places, amb gent llegint el diari en un banc, els bars que ja comencen a muntar les terrasses, o amb més persones que passegen els seus gossos – propietaris cívics, això sí- amb tranquil·litat pels carrers.
En definitiva, es tracta de la primavera, de l'arribada del bon temps. Ja us vaig explicar fa unes setmanes que també hem intentat fer més amable la imatge dels carrers, en una prova pilot, posant-hi més flors i més plantes. Espero que us agradi aquesta aposta, i que ho valoreu com una manera de fer més vostra la ciutat.
Per acabar, us desitjo una feliç Setmana Santa, que ho passeu bé i sobretot que llegiu bé, i torneu tots perquè ens puguem veure de nou d'aquí a deu dies.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici