13 de març 2006

Any d'execució d'obres importants

En començar la legislatura, vam definir uns objectius i vam posar en marxa una bona sèrie de projectes. Els processos, d'estudi, d'elaboració i de contractació sempre porten necessàriament un parell d'anys, i per això, al tercer any de mandat, com ens trobem ara, és quan aquests projectes s'acaben, es converteixen en realitat.
Els més desconfiats sempre creuen que el que passa és que s'apropen les eleccions i és hora de córrer. Però la realitat és que el procés té aquests terminis, per això acabem d'inaugurar la plaça de la Figuera, la nova escola bressol a Almeda, l'estadi, el gruix de la remodelació de carrers que anunciem per a la Gavarra… En definitiva, és un any en què veurem com a realitats bona part de les accions que vam proposar dins del nostre programa de govern.
Això es fa evident en els projectes més propers als barris, més concrets, perquè potser altres actuacions de gran cost requereixen més d'una legislatura per portar-les a terme. Penso que ho hem de veure com una cosa absolutament natural, i de la mateixa manera que és inevitable que qualsevol obra causi converses, curiositat, entre la ciutadania, entre tots coneguem la realitat de l'esforç que es fa des de l'administració local per concretar totes aquestes millores per a la ciutat.
En aquesta línia, la setmana passada van començar obres de reordenació de carrers al barri de Gavarra, suposaran la inversió de prop de 5 milions d’euros per la remodelació integral de un total de sis carrers. L’objectiu és afavorir als vianants, creant voreres més amples, ordenant els aparcaments, millorant l’accessibilitat i creant més espais de descans. Evidentment, quan es fan obres hi ha sorolls i incomoditats per a la població però és inevitable, hem de ser positius i mirar el resultat final.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici