03 d’abril 2006

Parlem-ne

Amb aquest nom hem endegat una campanya ciutadana en la línia del compromís que vaig assumir des de que sóc alcalde —aviat farà dos anys-, amb la participació i la proximitat com a eixos de la política i la gestió municipal, i fonamentalment, com a forma per construir un projecte de ciutat comú, plural i igualitari.
Parlem-ne vol dir dialoguem, raonem, reflexionem junts. Aquesta és la proposta que fem als ciutadans i ciutadanes de Cornellà. Un total de 300 famílies, escollides aleatòriament, col·laboraran per donar-nos la seva opinió sobre els serveis municipals de tot tipus, des de la neteja, fins a la seguretat, els equipaments, els transports, les activitats culturals, etc... L’objectiu és veure la percepció ciutadana i desenvolupar formes per corregir i millorar allò que no funciona adequadament, però també és cert que és un repte i un compromís per a tots i totes.
No entenc la política local d’una altra manera. Tot es pot millorar des de la col·laboració, la crítica constructiva, el diàleg i el consens, i això és el que volem. Volem que Cornellà continuï sent un referent de progrés i creixement i per això, necessitem la implicació de tots els veïns i veïnes.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici