28 de novembre 2005

Optimisme i racionalitat

Una esplèndida forma de començar el dia és creuar a primera hora del matí el Parc de Can Mercader. Un pensaria que a aquestes hores no hi ha ningú, però no és així: grups de dones i homes fan exercici físic, caminant a bon ritme. Me’ls trobo, em saluden i amb alguns converso una estona. Els dies, les setmanes, tenen aquestes petites fotografies, algunes plenes d’energies, altres d’actuacions incorrectes i també algunes àcides, perquè no sempre saps com pots abordar una solució correcta. Però l’optimisme facilita la producció d’activitat creativa.
En un altre ordre de coses, el dijous vam aprovar en el Ple els pressupostos municipals per a l’any 2006. Uns pressupostos en expansió. Prop de 100 milions d’euros destinats majoritàriament a posar en marxa projectes amb un caràcter marcadament social, per millorar la qualitat de vida de tots i cada un dels habitants de Cornellà.
Canviant radicalment de tema, voldria remarcar la caminada que cada any ens proposa l’Associació Aprodico per a persones amb disminucions psíquiques, va ser el diumenge i és una mostra de què aquestes persones no necessiten actuacions paternalistes sinó espais i actuacions per realitzar-se, com també des de l’Ajuntament fem amb l’empresa Tecsalsa.
Finalitzo recomanant una interessant exposició que es pot veure aquests dies al Museu Agbar de Cornellà, “Torres i temps”.
TEMA: CIUTAT/PARTICIPACIÒ/CULTURA

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici