23 de novembre 2007

Citilab: un centre de tecnologia viu, obert a tothom i innovador

Aquest cap de setmana fem jornades de portes obertes al Citilab, a Can Suris, perquè tots pugueu venir a veure i conèixer aquest nou espai ciutadà dedicat a les noves tecnologies. És molt satisfactori veure com es fan realitat projectes, i la veritat és que aquest era un dels que acariciàvem feia anys: significarà un salt decisiu per evitar la fractura digital perquè tothom pugui accedir a les noves tecnologies, i serà també un espai per aprendre, per investigar i desenvolupar nous projectes i noves iniciatives.
És un centre viu, dinàmic i molt polivalent, com podreu veure, un laboratori ciutadà on s’aprèn a aprendre i s’experimenta, pensat per a tots els col·lectius i per a totes les edats; hem pensat espais diferenciats per a la gent gran i per als més petits per poder interactuar i comunicar-se, amb horaris molt amplis que de forma ininterrompuda puguin donar servei a totes les necessitats. És un centre capdavanter, i volem que es consolidi com a centre ciutadà de formació i de relació, que ens condueixi pels secrets de la societat del coneixement.
A més, i gràcies a la seva concepció i als membres que formen part de la Fundació que el promou, està cridat a convertir-se en un referent a l'àrea metropolitana també quant a investigació i projecció de noves empreses i noves idees entorn d'aquest món.
Us convido, doncs, a que vingueu aquest cap de setmana a veure el Citilab i que hi descobriu les infinites possibilitats que ofereix, a participar en tallers, a experimentar, a crear i conèixer una petita mostra del munt de noves possibilitats que se’ns obre davant nostre, a la nostra ciutat.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici