02 d’octubre 2006

El cor que ens mou

Aquest cap de setmana moltes activitats han bategat a la ciutat, activitats de tota mena, des de les festes del Pedró, sopars solidaris, trobades de socis, a activitat sardanista, o cites esportives. Tota aquesta oferta es va completar amb la 2ª Trobada d'Entitats al Parc de la Infanta. Amb molta participació, i moltes ganes d'obrir la porta del barri de Fontsanta-Fatjó a la ciutat, la trobada va ser un èxit.
Al Parc de la Infanta es va donar cita aquest gran cor que mou la nostra ciutat: el cor cívic, amb les nombroses famílies que es van acostar a passar el dia amb totes les activitats que hi havia; el cor solidari, amb la Fira de la Solidaritat, i la mostra de projectes que estan realitzant veïns i veïnes nostres al Sàhara, a Centreamèrica, a l’Àfrica, el Nepal; el cor esportiu, amb totes les competicions que hi va haver; el cor participatiu, amb totes les associacions de veïns, també implicades en la trobada; i el cor cultural, que ens mou, que ens impulsa.
No cal dir-ho, gràcies, sobretot, a la complicitat i el compromís de l'Agrupació Cultural Fontsanta-Fatjó-Can Suris, una entitat jove i amb moltes forces. Ho ha aconseguit amb les entitats que hi han participat, i les que han donat suport encara que no hi poguessin assistir.
Si en alguna ocasió ja he explicat que la ciutat s'està transformant, aquí en teniu una bona mostra, el barri s'està transformant i adequant per adaptar-se al futur, amb noves claus de foment del respecte i la convivencia. El compromís, la implicació activa en una ciutat, és el millor patrimoni de coresponsabilitat de tots nosaltres, i tots podem prendre part més activa en aquesta transformació.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici