29 de setembre 2006

El Pedró: tradició i participació

Aquest cap de setmana tenim festa major al barri de El Pedró, amb moltes activitats promogudes des de les entitats i associacions que ens conviden a gaudir a l'entorn d'un ambient distès i de convivència. Quan penso en aquest barri, des que era petit, recordo sempre l’Orfeó Catalònia i la seva gran activitat cultural o tota la tradició associativa juvenil a l’entorn de l’Església de Sant Miquel, a més del seu esperit de lluita per la defensa de les llibertats.
Avui perviu aquest clima i caliu de barri, de proximitat i de complicitat entre els seus habitants i que es posa de manifest en les seves festes al voltant d’espais com la plaça del Pallars o la plaça del Trinquis.
Però també és un barri que prospera, en què tenim projectes importants com ara la promoció d’habitatges públics al sector Siemens i a la zona del Grup Llobregat, un aparcament municipal a la plaça del Sol, la remodelació de les escoles i altres equipaments, o la millora de carrers i places per fer-les més accessibles i amb espais de jocs i oci, entre altres. Són actuacions per fer que els seus habitants tinguin millors prestacions i qualitat de vida i alhora mantinguin el “caliu” i la personalitat pròpia de la vida de barri.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici