16 d’abril 2007

Festa de diàleg i d'entesa a Cornellà

La Jordiada arriba aquest diumenge a la seva quinzena edició. És encara una festa jove però que s'ha consolidat ràpidament, i crec que hi té molt a veure el fet que sigui iniciativa de moltes entitats, que compti amb un grup d'organitzadors molt ampli i que tenen molt clar el caire i el significat que ha anat adquirint la festa.
Des d'aquella primera edició, la Jordiada ha crescut i s'ha convertit en un referent en especial per a les ciutats del nostre entorn. També cal destacar que des d'un primer moment, les entitats que formen la comissió de la Jordiada van saber buscar les complicitats necessàries de tothom per garantir un suport i una riquesa d'objectius molt importants. Penso que aquests dos factors, el diàleg i la voluntat d'entesa, han estat decisius per fer de la festa un nou element d'identitat de Cornellà.
Dit això, evidentment, us vull recordar que la inauguració és divendres, al Castell, donant sortida a deu dies d'activitats de tota mena, vinculades a la música, els llibres i la cultura; i que la gran festa de Can Mercader és aquest diumenge 22 d'abril. I com sempre, tots hi sou benvinguts i benvingudes.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici