09 de març 2007

Convenció Municipal del PSC

Aquest cap de setmana alcaldes i regidors socialistes ens reunim per analitzar y reflexionar sobre les noves realitats i noves polítiques per construir ciutadania i guanyar cohesió. Posarem en comú iniciatives, experiències i compartirem la nostra voluntat comuna de progrés i benestar pels nostres municipis i els ciutadans i ciutadanes que confien en nosaltres.
Com a eixos prioritaris, el programa de la convenció ens derivarà a aspectes i compromisos cabdals dels socialistes per a un bon govern. Així, parlarem sobre seguretat, convivència o civisme en l’espai de la ciutat, les necessitats de les famílies en equipaments i serveis socials i abordarem els aspectes que per justícia social marquem com a prioritaris en àmbits com poden ser l’atenció a la dependència, als joves o la gent gran.
També analitzarem els nostres barris, la cohesió social, l’educació, el creixement sostenible de les nostres ciutats, les infraestructures o l’activitat econòmica, entre molts d’altres. I sens dubte es posaran de manifest també les competències municipals i la necessitat de que els alcaldes tinguem més autoritat i més capacitat de decisió en alguns àmbits per actuar amb eficàcia i donar resposta ràpida a les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes.Aquesta és la tercera convenció que organitzem per treballar de forma comuna, per desenvolupar accions que permetin el creixement de les nostres ciutats i garanteixin una millor qualitat de vida. Aquest és el nostre compromís i per això treballem.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici