30 de març 2007

Gaudiu d'aquests dies

A partir de demà molts tindreu l'ocasió de desconnectar, ja que comencen les vacances escolars de Setmana Santa, i algunes famílies també comencen el seu període de descans. Per als qui heu de seguir treballant fins dijous que ve, també són uns dies més tranquils, i en els quals es pot gaudir més de la ciutat, ara que estem en plena primavera.
Aquests últims dies ens han deixat unes quantes activitats que podreu trobar interessants, com la lluminositat de les pintures de José Antonio Flores, en l'exposició que acull el Castell de Cornellà, o la lectura històrica i compromesa de la novel·la de Raúl Montilla "La ciudad de las tormentas", que us vaig comentar la setmana passada. I encara més, perquè aquest dimecres la UEC de Cornellà i el Centre Excursionista d'Esplugues van presentar al Castell un llibre sobre 30 itineraris d’excursions que podem fer a Catalunya, una proposta ideal per a aquestes vacances.
Tres exemples d'entre els molts que hi ha, perquè la nostra ciutat continua desperta i activa. Gaudiu del vostre temps lliure, d'una saludable ociositat i de la família, i sigueu prudents perquè ens veiem tots de nou el 10 d'abril. Bon descans.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici