07 de novembre 2008

Us proposo un recorregut per la ciutat: història, turisme i solidaritat

Teniu plans per a aquest cap de setmana?. Us proposo algunes alternatives que es fan a la ciutat i que tenen l’avantatge de que les tenim a tocar, podem anar-hi caminant o en transport públic, sense aglomeracions ni presses.
Demà a la tarda, si us interessa el tema de la memòria històrica, al Patronat es presenta el llibre “Baix Llobregat, el cinturó Roig de Barcelona”, sota l’ull crític de l’escriptor Ignasi Riera que recordarà els anys de lluites i reivindicacions a la nostra comarca en la dècada dels anys 60 i 70. A més, es farà també l’obra de teatre “Venimos de un silencio”, sobre l’època franquista.
Si voleu alternatives d’oci, també n’hi ha. Avui, dissabte i diumenge, a la Fira, acull Agrotur, amb les millors propostes de turisme rural de tot el territori nacional. La nit de dissabte el Centro Cultural La Segarra ens convida a un gran ball popular; I, si fa un bon matí el diumenge, podeu acostar-vos fins al Parc de Can Mercader i compartir amb els Amics de la Sardana una trobada de germanor per commemorar els seus 29 anys d’història, o bé anar fins al Museu Agbar de les Aigües on es fan activitats familiars.
Per dinar qualsevol dia, penseu que cada vegada més Cornellà dóna a conèixer restaurants nous i originals que atreuen a clients d'altres ciutats. Per acabar, el diumenge a la tarda, teniu l'oportunitat de ser solidaris amb l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Baix Llobregat, que organitza la tradicional desfilada de moda a l'Auditori, en la que participen comerços i ciutadans de forma desinteressada. De tot i de tota mena: la ciutat té moltes altres opcions per no haver de sortir-ne i trobar de tot i per a tots els gustos.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici