31 de març 2008

Una primavera plena d’activitat

Fins divendres resta obert el període de preinscripcions als centres educatius de la ciutat, que millorarà la seva oferta de cara al proper any, i que ja s’ha començat amb l’estrena després de festes per part dels alumnes del nou edifici del CEIP Ignasi Iglesias. La ciutat es reactiva durant la primavera. L’activitat econòmica segueix, Panasonic s’instal·la al WTC, aviat tindrem obert un nou hotel a Cornellà, les obres del nou estadi de l’Espanyol evolucionen a bon ritme i les construccions de noves vivendes, places d’aparcament i nous equipaments es van veient dia a dia.
Tot i que mantenim la prudència amb el tema de l’aigua, la primavera ha arribat amb força a la ciutat i es treballa a un bon ritme per desenvolupar el projecte de ciutat que volem pel futur. Un projecte que com sabeu defenso sota la convicció de tirar-lo endavant a partir del consens, de sumar sensibilitats i esforços per millorar la gestió municipal i progressar. Precisament sota aquesta convicció dijous en el Ple vam fer realitat la creació de la figura del nou Síndic de Greuges i també vam donar llum verda a la creació d’Agències de gestió de polítiques públiques, amb l’objectiu de treballar de forma conjunta tècnics i polítics, des de la tranversalitat, la pluralitat i la reflexió.
També la primavera ens deixarà veure com podrem fer ús d’una nova biblioteca al barri Centre i Riera; com s’inicien nous serveis de suport a les persones dependents o com la residència de la gent gran a Salvador Allende va prenent forma.
La ciutat i els projectes, no s’aturen, no ho han de fer per continuar progressant.
Aquesta setmana també parlarem de temes com el Pla de l’Entorn, al que s’incorporaran noves entitats donant suport a una iniciativa de relació entre el món educatiu i la ciutadania i també tindrem la comissió de seguiment de la Llei de barris de Sant Ildefons per conèixer com evolucionen projectes com els habitatges o el nou poliesportiu.
Com veieu, la ciutat continua en plena transformació per poder millorar en qualitat, en serveis i en benestar per a les persones.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici