21 de setembre 2007

Mantenir l'interès pel món que ens envolta

Qualsevol espai de la ciutat, ens brinda una oportunitat de descobrir coses noves i enriquir-nos personalment. Ara que comencem la vida quotidiana segurament hi han molts aspectes relacionats en com fer ús del lleure, un bon espai per gaudir de la lectura de diverses formes i compartir amb més gent és la Biblioteca, així com també apropar-se a les diferents propostes d’exposicions que tenim tant al Castell com al Palau Mercader. També aquests dies i fins demà la ciutat acull una trobada internacional -majoritàriament d’experts d’USA, Canadà, Anglaterra, Bèlgica, Noruega, Finlandia i Alemanya- amb 426 informàtics, enginyers, emprendors, professors i empresaris, que serà la prova pilot del centre Citilab ubicat a Can Suris, i amb el qual volem oferir a tota la ciutadania la possibilitat d’endinsar-se en el món del coneixement i les noves tecnologies.
Treballant patrimoni històric i futur, dilluns passat vam presentar al Castell la Comissió Cívica de Patrimoni del Baix Llobregat per preservar el que són els nostres referents històrics culturals, naturals i socials.
Com sabeu sempre hi ha alguna cosa per fer, per aprendre o per veure; el més important és tenir curiositat i ganes de continuar descobrint el món que ens envolta.
Bon cap de setmana.
http://citilab.eu/
http://www.drupal.org.es/
http://barcelona2007.drupalcon.org/

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici