09 de febrer 2007

El nostre patrimoni cultural

Ahir vam inaugurar al Castell una exposició de l’artista de Cornellà Lídia Dagà. Recull retalls de més de vint anys pintant i expressant sentiments, inquietuds i moments viscuts. Perquè us feu una idea, la Lídia va néixer a tocar del propi Castell. El que aleshores era una masia força deteriorada ara és un equipament cultural de referència per a Cornellà. Poc s'ho podia imaginar, quan era petita, que acabaria exposant-hi a dins. L’autora desborda optimisme i vitalitat, i és un exemple clar de la importància de mantenir la il·lusió i la curiositat, la mateixa il·lusió que ha permès a una ciutat com la nostra recuperar i transformar edificis tant destacats i importants per a la seva història.
No hem de deixar mai de tenir curiositat per les coses i inquietuds per aprendre i per conèixer, perquè això és la base fonamental del nostre creixement personal. Sempre dic que un bon llibre, un quadre, una cançó, una obra de teatre o qualsevol manifestació cultural o artística és fonamental en la nostra formació intelectual i ens fa més oberts, més crítics i més lliures.
Bé, i per acabar, recordeu que a banda d’aquesta mostra al Castell, el cap de setmana a Cornellà ofereix més opcions culturals per gaudir, com ara la mostra de teatre amateur, amb una altra bona proposta, i també el Petit Liceu, a més de les nombroses activitats esportives.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici