06 de març 2006

Gràcies per quatre mesos de blog

Avui vull començar agraint-vos a vosaltres, als que esteu llegint, la vostra atenció. Fa quatre mesos que vaig decidir obrir aquest blog. El vaig plantejar com un nou instrument de comunicació i relació amb vosaltres, amb la ciutadania. Gairebé 2.000 visites en l'últim mes donen fe de què ha estat molt útil per reflectir allò que et vas trobant en el dia a dia, per fer-vos arribar el que penso o percebo sobre la ciutat.
Com a valoració d'aquests quatre mesos, crec que he de donar les gràcies a totes les desenes de persones que s'han posat en contacte amb mi a través del correu electrònic, a vegades per criticar durament la gestió municipal, a vegades aportant bones idees que hem posat en pràctica. I alguns, molt pocs, només per dir que això era un mer instrument de propaganda i de perdre diners. Bé, com a mínim els he de dir que el cost econòmic és 0, i que respecte a la propaganda, tenen dret a pensar el que vulguin. Jo prefereixo destacar -com a exemple- i felicitar molt especialment, l'aportació d'un veí gràcies al qual vam poder detectar un grup d'adolescents que posaven en risc la comunitat. Amb la seva informació, vam poder actuar de forma ràpida i eficaç.
Cal reconèixer que a vegades m'heu advertit sobre qüestions en què no érem suficientment ràpids, o qüestions de carrer que quedaven oblidades, o també sobre algunes en què la decisió municipal era la correcta, però potser no l'havíem explicada prou bé. En resum, crec que les vostres aportacions al blog serveixen per posar en tensió l'organització municipal.
Per acabar, vull fer un agraïment especial a totes aquelles persones que han acceptat venir a parlar amb mi sobre algun dels temes que m'advertien. Per a mi és molt important que existeixi aquesta comunicació, directa i sincera. Per conduir aquesta ciutat crec que és imprescindible mantenir-me molt proper, passejar-hi, conversar, acostar-te, reflexionar, atendre, actuar… Seguim en contacte.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici