23 de desembre 2005

Viure el Nadal

Nadal, una de les èpoques de l’any més vibrant a Cornellà, hi ha molt de moviment i s’organitzen moltes activitats. Els ciutadans i ciutadanes, tot i el fred, passegen, entren i surten de les botigues en busca d’un regal i es crea un ambient agradable i acollidor.
L’esperit del Nadal es respira als carrers, confiança, optimisme, ganes d’evitar per uns dies els problemes. He tingut ocasió de felicitar les Festes als ciutadans i ciutadanes que m’he anat trobant i també he compartit una estona amb els més petits en la Fira Infantil de la nostra ciutat, i la veritat és que ells encomanen el seu bon rotllo innocent i la seva il·lusió.
Des d’aquí vull desitjar-vos a tots i totes, això, el bateig de l'optimisme i la il·lusió, que tingueu bones festes i que gaudiu d’elles amb els que estimeu, amb les vostres famílies i amics.
No m’agradaria acabar sense recordar a totes les persones que ho estan passant malament, als necessitats, a les persones grans amb dificultats, als nens i nenes que pateixen; perquè el Nadal és també temps de reflexió, encara que la solidaritat ha d’estar present tot l’any, potser ara podem començar a fer un petit gest per aconseguir un somriure o una mirada d’agraïment.
Espero igualment que aquest ambient de normalitat torni a la vida política i abans de final d’any tinguem, fruit del diàleg i del consens, un acord per tirar endavant el nou Estatut. I deixar pas, a un any 2006 més a prop de les realitats quotidianes.

BON NADAL.
TEMA: CIUTAT

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici