15 de setembre 2008

Inici vital per a la comunitat

El primer dia de curs sempre té sabor a tornada a la normalitat. Però també dóna per fer una fotografia de la situació de l'ensenyament, com és la preparació d'una nova llei d'educació o les reaccions positives o contràries que això comporta.
A Cornellà comencem amb algunes notes positives, la posada en marxa del nou CEIP Cornellà al barri d'Almeda ubicat en un espai provisional, la propera remodelació de l'Alexandre Galí, reubicats els seus alumnes en el CEIP Sant Ildefons, i l'estrena d'una nova escola bressol municipal, al barri del Pedró. Bones notes per començar, ara bé, ens hem de prendre la reflexió sobre el model educatiu com una oportunitat per dialogar i per plantejar clarament la corresponsabilitat que tots hi hem de tenir.

Por otro lado, este fin de semana hemos tenido fiestas en el barrio Gavarra-Lindavista, y, una vez más se ha puesto de manifiesto el dinamismo de las entidades y su importante papel como complemento a la oferta cultural y social que ofrecemos a la ciudadanía, además de que actúan como ejes básicos en la cohesión social y la convivencia, su implicación y capacidad de renovarse es también importante para el progreso, actuar desde la innovación y la corresponsabilidad es la clave para ofrecer acciones que nos permitan mantener la vitalidad de la ciudad y fomentar la participación.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici