07 de gener 2008

Propòsits per al nou any

La ciutat segueix el seu ritme, sense pausa, i el 2008 tindrem l'oportunitat de donar un pas més per créixer com a ciutat, en benestar, en qualitat de vida, en serveis socials i en equipaments.
Amb els pressupostos aprovats, l'entrada del nou any suposa l'impuls a diferents projectes i iniciatives. Uns i altres començaran a veure la llum aquest any que estrenem, o bé es perfilaran, ja que, com sabeu, fa falta cert temps per projectar-les i executar-les, i tot just acabem de començar una legislatura que ens ha de conduir fins el 2011.
Sentim moltes alertes pel que fa a l'economia, es preveu un any de dificultats econòmiques i és lògic que això ens preocupi a tots a l'espera encara com ens afectarà, a les nostres cases o al nostre país. Però tot i les dificultats que puguem trobar, el que sí és cert és que treballarem per una ciutat més justa socialment, més cohesionada i amb més recursos, serveis i equipaments per a tots i totes. La ciutat ha de seguir sent un espai públic de respecte i de convivència, que presti atenció a tots els col·lectius i més encara als més dependents, i un lloc on tots i totes ens sentim còmodes i identificats.
L'inici de 2008 serà també l'antesala de les eleccions generals de març, una nova cita amb la responsabilitat ciutadana, de decidir i de manifestar la nostra voluntat.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici